erenjiyiss
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

errnjiler hoşgeldinizz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR

3 posters
YazarMesaj
eren_ji
en şheker erenji admin
en şheker erenji admin
eren_ji

Kadın Mesaj Sayısı : 69
Kimin Kalbinden? : €R€N'İMİN kLbndn...
Sana Ne Derler?? : €R€N kıLıkLI
Eren Gücü :
Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR Right_bar_bleue

HEPSİ GÜCÜ :
Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR Right_bar_bleue

Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR Empty
MesajKonu: Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR   Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 11:24 pm

EREN

BEN GENELLİKLE İYİ VE MARKA OLMUŞ MAKYAJ MALZEMELERİ KULLANIYORUM .ÇÜNKÜ ÇEKİMLERDE VE DİZİ SETİNDEN CİLDİMİZE ZARA VEREN MAKYAJ MALZEMELERİ KULLANMIYORUZ O YYÜZDEN BENİ SEÇTİKLERİM

NIVEA,AVON BAYYBİLİNE.VE Max Factor

YASEMİN

BENİM CİLDİM GENELLİKLE HASSA VE YUMUŞAK OLDUĞU İÇİN DAHA TANIMIŞ ÜRÜNLERİ SEÇIYORUM

GENELLİKLE BUNLARL iyi KULLANIRIM

BAYYBİLİNE,MAX FAKTOR,NIVEA LİPT ASENTİLER
http://fejierenjiyiss.eniyiforum.org
cemre_merve

cemre_merve

Kadın Mesaj Sayısı : 66
Kimin Kalbinden? : cemremin sıcak kalbinden
Sitemizi Beğendin mi? : ewt
Sana Ne Derler?? : merviş
Eren Gücü :
Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR Right_bar_bleue

HEPSİ GÜCÜ :
Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR   Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR EmptySalı Ağus. 05, 2008 12:00 am

saolcnm
cemre_başak
en tatlı en sheqer cemre_Ji admin
cemre_başak

Eren Gücü :

HEPSİ GÜCÜ :

MesajKonu: Geri: Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR   Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR EmptyÇarş. Eyl. 03, 2008 1:28 am

annem=AVON BAYYBİLİNE

ben=NIVEA LİPT ASENTİLER
kullanyozz

Yasemin ve Erenin kuLLandikLaRi üRünLeR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» erenin hareketli resimleri burayaa
» Yasemin Melisa :/ ????